Frakt & Retur

Leverans

Vår leveranstider syns under varje produkter: 2-3 arbetsdagar och 7- 18 arbetsdagar

Beställningar skickas via Postnord med spårningsnummer och lämnas utanför din dörr.

DPD, Epaket, DHL, Fedex, UPS alltid med ett spårningsnummer.

Spårning: www.17track.net

Frakt

Fraktkostnaden är från 44 kr.

Gratis frakt vid köp över 1500 kr.

 

Retur

Retur är accepterad i 14 dagar från mottagandet av varorna. Alla retur a gratis.

Om du vill returnera en produkt till oss, kontakta oss på info@beauty4us.se för att få returinstruktioner. Returnerade varor måste vara oanvända och i samma skick som när du fick dem och i originalförpackningen.

När din retur har mottagits skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara.

Din återbetalning behandlas och en kredit kommer automatiskt att appliceras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom 2-3 dagar.

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 14 dagar efter leverans. Om 14 dagar har gått sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Övriga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte heller produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare engångsartiklar:

Presentkort
Nedladdningsbara mjukvaruprodukter
Vissa hälso- och hygienartiklar

Bok med tydliga tecken på användning
CD, DVD, programvara, videospel som har öppnats.
Reavaror

Endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas. Reavaror kan inte återbetalas.

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande på info@beauty4us.se