Integritetspolicy

Vad vi samlar in och lagrar
När du besöker vår webbplats spårar vi:

Produkter du har köpt: vi använder detta för ändamål som att uppskatta skatter och frakt
Leveransadress: vi ber dig att ange detta så att vi till exempel kan uppskatta frakten innan du gör en beställning och skicka beställningen till dig!
Vi kommer också att använda cookies för att hålla reda på innehållet i kundvagnen medan du surfar på vår webbplats.

När du köper från oss kommer vi att be dig att tillhandahålla information inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkorts-/betalningsuppgifter och valfri kontoinformation som användarnamn och lösenord. Vi kommer att använda denna information i syften, till exempel för att:

-Skicka information om ditt konto och beställning till dig
-Svara på dina förfrågningar, inklusive återbetalningar och klagomål
-Behandla betalningar och förhindra bedrägerier
-Skapa ditt konto för vår butik
-Följ alla juridiska skyldigheter vi har, såsom att beräkna skatter
-Förbättra vårt butiksutbud
-Skicka marknadsföringsmeddelanden till dig om du väljer att ta emot dem
-Om du skapar ett konto kommer vi att lagra ditt namn, adress, e-post och telefonnummer, som kommer att användas för att fylla i kassan för framtida beställningar.

Vi lagrar i allmänhet information om dig så länge vi behöver informationen för de syften som vi samlar in och använder den för, och vi är inte juridiskt skyldiga att fortsätta att behålla den. Till exempel kommer vi att lagra orderinformation i 7 år för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser.

Vi kommer också att lagra kommentarer eller recensioner, om du väljer att lämna dem.

Vem i vårt team har tillgång
Medlemmar i vårt team har tillgång till informationen du ger oss. Till exempel kan både administratörer och butikschefer få åtkomst till:

-Beställningsinformation som vad som köptes, när det köptes och vart det ska skickas, och
Kundinformation som ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransinformation.
-Våra teammedlemmar har tillgång till denna information för att hjälpa dig att fullfölja beställningar, behandla återbetalningar och stödja dig.

Vad vi delar med andra

Vi lagra information med tredje del som hjälper oss att tillhandahålla våra beställningar och butikstjänster till dig; till exempel — Swish, kort betalning uppgifter och är inte synlig hoss oss bara din beställning.